Nowo anställer säljchef med lång erfarenhet inom finans och pension

  • Kategori
  •  | Nyheter

Fintechbolaget Nowo som hjälper svenskar att spara privat till pensionen har anställt Tommy Wahlund som säljchef för bolagets betaltjänster. Tommys uppdrag är att forma strategier och operationellt leda säljverksamheten för Nowo. Nowo lanserar inom kort sin första betaltjänst Nowo Plus och kommer under hösten att lansera ytterligare ett antal tjänster som Nowo medlemmarna kan stärka både sitt sparande och sin vardag med.

Tommy Wahlund började den 1a augusti. Tommy har över 15 års erfarenhet inom försäljning av liknande produkter och har byggt upp flertalet säljteam under sin karriär inom organisationer som Monyx Financial Group och Pensa Sverige AB.

Rutger Selin VD på Nowo:

Vi ser att vår rekryteringsstrategi av nya medlemmar fungerar enligt plan och vi bedömer att vi kommer ha cirka 100 000 fondmedlemmar innan året är slut. Tommy är en nyckel i vårt kommande arbete. Jag ser att de kommande 12 månaderna är utan tvekan den mest spännande perioden i bolagets historia. Mer och mer faller på plats och vi går allt snabbare mot målet att bli en folkrörelse inom privat sparande till pensionen.

Tommy Wahlund, Säljchef på Nowo:

Nowocaset är förmodligen det mest spännande säljcaset jag har kommit över. Otroligt engagerade medlemmar som faktiskt efterfrågar en prenumerationsprodukt. Att spara privat till pensionen är något som alla behöver oavsett nuvarande plånbok. Att kunna mikrospara utifrån egna förutsättningar är en väldigt smart och sympatisk tjänst. Ingen behöver känna sig oförmögen att spara. Jag har följt Nowo under en längre tid och ser nu fram emot bidra till högre lönsamhet för bolaget. 

För mer information, kontakta:
Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28, mail rutger@nowo.se

Relaterade dokument

  • Läs som PDF