Nowo börjar erbjuda Trygghetsförsäkring – möjliggör sparande även vid arbetslöshet och sjukdom

  • Kategori
  •  | Nyheter
  •  | Regulatoriskt

Fintechbolaget Nowo som hjälper svenskarna att spara privat till pensionen erbjuder nu sina medlemmar en trygghetsförsäkring i samarbete med försäkringsbolaget Maiden General Försäkring AB. Huvudsyftet med försäkringen är att kunna erbjuda Nowos medlemmar en trygghet i att kunna fortsätta spara till pensionen även vid arbetslöshet eller sjukdom. Nowo Trygghetsförsäkring kommer att kunna tecknas i tre olika ersättningsnivåer, 3000/6000/9000 kronor per månad.

Att vi nu kan erbjuda en trygghetsförsäkring som i stor utsträckning kompenserar det inkomstbortfall som tyvärr kommer tillsammans med arbetslöshet eller sjukdom är ett sätt för oss att hjälpa våra medlemmar att kunna spara till pensionen även om olyckan skulle vara framme.

Det är ett stort problem att människor som av någon anledning hamnar utanför arbetsmarknaden också får en sämre framtida pension. Med Nowo Trygghetsförsäkring säkerställer vi att man kan spara privat oavsett vad som händer. Vi vet att det finns en efterfrågan kring denna typ av försäkring hos våra medlemmar och att vi nu kan erbjuda detta känns så klart väldigt bra, säger Rutger Selin VD på Nowo.

Nowo Trygghetsförsäkring är tillgänglig för Nowos medlemmar från och med idag måndag 17e oktober.


För mer information, kontakta:
Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28, mail rutger@nowo.se

Relaterade dokument

  • Läs som PDF