Fintechbolaget NOWO strävar efter användarupplevelse i världsklass och anlitar Antrop

  • Kategori
  •  | Nyheter

Fintechbolaget NOWO fortsätter sin tillväxtresa efter listning på NGM med att inleda ett samarbete med den mångfaldigt prisbelönade byrån inom UX (digital användarupplevelse) Antrop. Antrops uppdrag blir att tillsammans med NOWO utveckla och säkerställa en användarupplevelse i absolut världsklass baserat på beteendevetenskap samt att förbereda NOWO för vidare expansion.

Rutger Selin, VD kommenterar:
– Även om vår app har knappt 4,5 av 5 stjärnor på i Appstore, kommer vi aldrig vara nöjda förrän vi bestående över tid har en 5-stjärnig upplevelse i världsklass. Vi utvecklar kontinuerligt kundförmåner, teknik och våra spar- och pensionsprodukter, men det krävs också att själva användarupplevelsen i sig är i världsklass. Därför inleder vi nu ett samarbete med Antrop. De är inte bara ledande i Sverige inom UX, utan i just absoluta världsklass enligt vår bedömning.  Detta blir en viktigt nästa steg i vidareutvecklingen av vår unika plattform för att på ett modernt sätt spara till pensionen utan att det känns. Vi ska bli en folkrörelse och då behöver alla delar i vår tjänst vara av absolut högsta kvalitet. 

Antrops kundansvariga Michaela Bergman kommenterar:
– På Antrop är vi skickliga på att hjälpa hållbara företag utveckla sina tjänster. Därför känns det såklart otroligt roligt att inleda det här samarbetet. NOWOs produkt hjälper användaren att säkerställa en bättre framtida pension och vi på Antrop kommer att hjälpa till att göra NOWOs tjänster ännu tydligare och enklare för kunden.

 

För mer information, kontakta:
Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28.

Relaterade dokument

  • Fintechbolaget NOWO strävar efter användarupplevelse i världsklass och anlitar Antrop