NOWO når ny milstolpe, över 500 000 spartransaktioner i november.

  • Kategori
  •  | Nyheter
  •  | Regulatoriskt

NGM-listade fintechbolaget NOWO som skapar en folkrörelse kring sparande till pensionen fortsätter se ökade transaktionsvolymer. I november initierades det drygt 59 000 fler transaktioner än i oktober månad trots en kalenderdag mindre.Totalt initierades 510 000 sparhändelser. En ökning på drygt 13 % mot föregående månad.

Rutger Selin, VD på NOWO kommenterar:
Fler och fler, både av våra befintliga medlemmar och nya medlemmar, börjar spara med Autospar. Men vi ser även en ökning av användare av sparsättet Dagspar som har ökat med 16 % sen augusti, vilket är roligt. Med en kombination av Autospar och Dagspar så får man en riktigt bra grund för ett bra och långsiktigt sparande som är anpassat efter ens egna förutsättningar. Att NOWO Fund ökat med cirka 22 % i år är såklart också en riktigt bra sak för våra medlemmar. 

Pengarna som medlemmen sparar investeras i NOWO Fund vilken förvaltas av Tellus fonder AB och är exklusiv för NOWOs medlemmar. NOWO Fund har avkastat 27,9% under 2019, 17,6% under 2020 och ca 22 % hittills under 2021. Pengar som sätts in fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det insatta kapitalet. Fonden har belönats av Morningstar med både 5 stjärnor och 5 hållbarhetsglober.


För mer information, kontakta:
Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28.

Relaterade dokument

  • Läs pressmeddelandet som PDF