NOWO ökar marknadsföringen med TV och radiokampanj.

  • Kategori
  •  | Nyheter
  •  | Regulatoriskt

NGM-listade fintechbolaget NOWO som skapar en folkrörelse kring privat sparande till pensionen nådde under november en milstolpe med över 500 000 initierade spartransaktioner, en effekt av marknadsföringen som gör att bolaget når ut med sitt erbjudande till en bredare grupp. Nu ökar NOWO marknadsföringen ytterligare och lanserar idag första delen i en längre TV-kampanj. I december startar TV-reklam i TV3 och i Kanal 5. Från och med januari så läggs även TV4 till samt att en radiokampanj startar. Bolaget räknar med en ökad kännedom och ökat inflöde av nya medlemmar i och med dessa ökade marknadsföringsinsatser.

Rutger Selin, VD på NOWO kommenterar:
Vi har sett att vår reklamfilm “Retireminator” med Magdalena Kowalczyk har mottagits väl i sociala medier och nu är det dags att öka räckvidden i vår marknadsföring ytterligare. Tillsammans med den optimering vi gjort av våra digitala annonser och sökannonsering så bedömer vi att vi kommer få en god effekt och få fler att ansluta sig till vår folkrörelse om privat sparande till pensionen.  

Pengarna som medlemmen sparar investeras i NOWO Fund vilken förvaltas av Tellus fonder AB och är exklusiv för NOWOs medlemmar. NOWO Fund har avkastat 27,9% under 2019, 17,6% under 2020 och ca 20 % hittills under 2021. Fonden har belönats av Morningstar med både 5 stjärnor och 5 hållbarhetsglober.


För mer information, kontakta:
Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28.

Relaterade dokument

  • Läs pressmeddelandet som PDF